2011/09/20

ősz

Sokat gondolkodtam rajta, hogy közzé tegyem-e ezt a bejegyzést, mert nem tartozik szorosan a marbushkához. De ma olyan állati rossz idő lett, hogy már csak ennyi maradt nekem a napsütésből. 

Hetek óta a monitor előtt ültünk és csak akkor léptünk ki a műteremből, amikor Bojkáért indultunk az iskolába. Olyankor kaptam csak észbe, hogy  ezek a nyár utolsó pillanatai és én sorra kihagyom őket.  A kutyák bezzeg egész héten a napfoltokat követték a szobában. Igazuk volt...

Hétvégén még napsütéséses hangulatban születtek meg ezek az őszi edények.
Ha hagytam volna megszáradni a kontúr festéket, nem folyt volna meg....
Igaz minden rá volt írva az üvegre, de csak festés után értem rá olvasgatni. :-)2011/09/16

katalógus

Elkészült a Marbushka katalógus. Ez itt csak egy része.
Itt pedig letölthető PDF-ben.2011/09/05

Iskolakezdés és új játék

Az iskolakezdés alkalmilag blokkolta az alkotói folyamatainkat mind a tervezés, mind a kivitelezés terén. Gondolataink a babzsák és a színes rúd beszerzésének lehetetlensége körül forogtak, így az új játék türelmesen várakozott .... de  ma végre nyomdába került! Amíg elkészül itt van néhány kép ízelítőnek:

Az új játékkal együtt az utángyártás is elindult. Megint fa figurák lepik el a vízszintes felületeket a házban, a száradás különféle stádiumaiban. A legtöbbnek már arca is van, egyedül az úszógumis figurák árválkodnak csupaszon. Bojána fotóival (is) illusztrálom a leírtakat.