Bűbáj




Régóta szeretnék egy főzős játékot tervezni. Akkor most:....
Az alapja meg is van, szerintem isteni lesz, igazi csajos, intrikás sztori. A múltkori mélypont után íme a másik véglet: cukorszirupos ragacs kizárólag nyalóka színekben. Nyilván nem lesz az apukák kedvence, de a csajok biztosan élvezni fogják!
Az alapsztori a következő: Királylányok bájitalt kotyvasztanak. Tudjátok, az akkor kell, amikor kudarcot vall a csábos külső, az elbűvölő személyiség egy királyfi meghódításánál. Ilyen esetekben bizony mágiával kell meggyőzni a vonakodó alanyt, akinek most tekintsünk el a személyiségi jogaitól. A bonyodalom pedig:
a (király)lányok együtt főzik a varázsitalokat és azon dolgoznak, hogy a tökéletes bájital megalkotása közben elrontsák másokét. Mert az úgy az igazi... Persze csak ha sikerül. :-)
Tollal firkáltam egy vázlatot a hétvégén. Oké, nem lett valami szép,
de a célnak megfelelt: egyelőre csak az elméletünk beigazolásához kellett. Szerintem pörgős, vagány játék lett és ezzel a grafikával is szépen beváltotta a reményeinket. A megfestése élesben keményebb dió. A jelenlegi látvány szerint olyan hozzávalók nem fognak szerepelni a varázsitalokban, amiket eredetileg terveztem...úgymint: csiganyál és gilisztalekvár. Marad a szalonképes és hercegnői budoárba illő receptúra.