álom édes álom • dream sweet dream



Ez egy olyan bejegyzés lesz amit nem kell nagyon komolyan venni. Illetve nem: a terv halálosan komoly, de a kivitelezés annyira kétséges, hogy nem szeretnék hamis reményeket ébreszteni bennetek. Csak azért osztottam meg, hogyha esetleg elfelejteném az idő múlásával legyen róla valami emlék, ha pedig nem, akkor hátha inspirációt nyertek egy kis krumplinyomdázáshoz otthon a gyerkőcökkel. Emlékeztek a szörnyes próbálkozásomra? Ez a Beauty Box most a lányos anyukáknak szól, de a szörnyes is elkészül majd, sőt, lesz járműves, robotos, házas is. Ha már légvárakat építek, legyen belőle rögtön egy egész lakópark. :-)

Van egy csapat, akik nagy hatással vannak rám, nézzétek meg a yellowowl workshop blogját és weboldalát is. Hát nem fantasztikusan gyönyörűek?

this entry is going to be one you don't have to take too seriously. Well, no: the plan is dead serious, but the execution is so dubious that I don't want to raise false hopes in you. I'm only sharing it so there will at least be some memory of it if I were to forget about it as time passes, and if not, then maybe you will gain some inspiration for making a potato press at home with the kids. Do you remember my experiment with the monsters? This Beauty Box is for mothers of daughters, but the monster one will be made, too, in fact there will also be one with vehicles, robots, and houses. If I'm building castles in the air, I might as well make a whole neighborhood. :-)

There is a team who have a great effect on me, check out yellowowl workshop's blog and website. Aren't they amazingly gorgeous?