2015/07/27

ami összejön • whatever works out

A szabadságnak és a forróságnak vége. Itt vagyunk nyakig munkában. Az év végéig percre pontosan tudtam, hogy mikor mit fogok csinálni. Eddig. Most új feladat zuhant ránk és már közel sem vagyok annyira biztos az ütemtervben. Jelenleg az "ami összejön" a legkonkrétabb elképzelésem. Hogy mi az új terv? Jó kérdés… Úgy látom már csak egy új játék fér bele az év hátralévő részébe azokon kívül, amik folyamatban vannak. Új printek biztosan lesznek, még a babákról is! Az ötéves könyvünk jelenleg 100 oldalnál jár és még a felénél sem vagyok…kiadós olvasmány lesz! :-) Az új, váratlan feladat, ami soron kívül érkezett: a weboldalunk frissítése. Öt év alatt teljesen elévült. Változtunk mi is és az igények is. A visszajelzéseitek alapján jó néhány dolgot meg kell változatunk... a belépést és kosár kezelését mindenképpen. De leginkább úgy látom, hogy nulláról fogjuk kezdeni. Úgy szövegezés, új látvány, új oldal. Szorítsatok!
Our vacation is over and we are here again and working full speed. Everyone besides us is still on vacation. The streets are empty although the heat is over. A week before I sew from the office that the hot air was vibrating above the pavement. I love the heat, but it’s over! I couldn't enjoy it, my time is up. Until the end of this year I knew second by second when I was going to do what. Until now. Now we have a new task and I'm not nearly as sure of the plan. Currently my most concrete idea is "whatever works out". And what is the new plan? Good question... Our website has become completely out of date in five years. Of course we have changed and so have demands. Not to mention the technique. So we're starting from zero again. New text, new design, new site. Wish us luck.

2015/07/11

csodaország • wonderlandGyerekkoromban nem voltam a Vidámparkban, jövőre pedig negyven éves leszek, így ezt már nem halogathattuk tovább. :-) Igaz, már nem Vidámpark a neve, hanem Holnemvolt Park (persze mindenki tudta, csak én nem) és jelenlegi állapotát tekintve inkább útszéli búcsúnak nevezném, de örüljünk annak, hogy legalább létezik. A körhinta pedig…mesés! Ott áll a bejáratnál, méltóságteljesen tornyosul a bodék fölé… és működik!!! Alig hittük el, hogy kipróbálhatjuk! Ne nevessetek ki, de olyan érzés kerített minket hatalmába, mint karácsonykor. Nem tudom melyikünk lett boldogabb tőle, mi vagy Bojána. Mintha valami különleges ajándékot kaptunk volna. Teljesen elvarázsolt. Van amit nem lehet kinőni.

I have never been at the amusement park in Budapest (Vidámpark) until now. It’s name has changed to Holnemvolt Park, but it’s still a cheap, undemanding place, like it was before. Let's be happy that it’s still exist! The carousel is really beautiful: It’s standing at the entrance, towering majestically over the rubbish ... and it works!!! We could not believe, that we can try! Do not laugh at me, but it felt like Christmas for me. I do not know who was happier: us or Bojka. It was like having a special gift. We were completely enchanted.


2015/07/07

rózsaszín szett • pink set

Ez a fotó sorozat már majdnem képregény :-) Ha szeretnéd ezt a szettet, klikk ide. / If you would like to buy this set click here.