színek • colors



Néha megéri sokáig kotlani egy-egy ötleten, mert az ember addig szövi a fejében a történetet, addig pörgeti a képeket, amíg lekopik a sallang és a letisztult képi világ egyszerre ugrik a papírra a végén. Ami azt illeti most kissé meglepődtem…igaz ez még csak egy vázlat, elnagyolt körvonalai a végső tervnek, de merőben szokatlan irány. Ezzel a stílussal ezidáig nem próbálkoztam, lássuk, mi lesz belőle. Remélem nem sörcímke. :-D Persze mivel rólam van szó továbbra is áll, hogy minden nem sikerülhet egyszerre. A színválasztással mint látjátok voltak problémáim. Ma este a családi tanács elé terjesztem a javaslatokat, kíváncsan várom a döntést - én már totál belenéztem magam.

Ami viszont jó hír, hogy a játékmenet kész. Isteni áldás a lányom, úgy össze vagyunk hangolva, hogy az elnagyolt játékötleteim pillanatok alatt drágakővé csiszolódnak a közös játékok során.





Sometimes it is worth wandering on an idea for a long time because as time passes the story gets clearer,  the pictures get sharper and the game just “fall” on the paper at the end. As a matter of fact, I was surprised a when I saw the result ... although this is just a sketch, not the final design, I recognised that it's an unusual direction. I have not used this style before, let's see where this road going lead. I hope not for a beer label. :-D As you see I had problems with the colours. Tonight I will show the prints to the family council, I let them make the decision - I can’t. I’m confused.

I have good news: The game rules are complete. My daughter is a blessing, she is my muse, I’m so lucky to have her and work together! She gives a sparkle to my simple thoughts and makes my ideas brilliant!