Arculat • Corporate Identity


A saját logód megtervezése felér egy önismereti tréninggel. Objektívan nézni valamire, amiben nyakig benne vagy – szinte képtelenség. Idén nem tudom, hogy mi történt, de hirtelen bevillant, hogy ami eddig volt, az nem jó. Minden aktuális gondunk és gondolatunk fent volt a weboldalon – szűrés nélkül. Igaz, az indulásunk óta sosem volt időm ezt végig gondolni. Az állandó rohanás és az a tény, hogy betekintést adunk a mindennapjainkba kezdte elvinni a súlypontot a lényegről. Az irodai élet, a gyártás túl nagy nyomatékot kapott, holott “semmi köze” sincs a játékokhoz és a mesevilághoz. Nem volt jó ötlet pont a hétköznapokkal illusztrálni a csodát. Most azonban valami történt: az első rajzzal sikerült elkapnom, hogy mit is csinálunk mi valójában.
Magasan egyensúlyozunk a racionalitás felett egy szál biciklin védőháló nélkül és csak a csoda tart fent minket. Vagy az a fantasztikus érzés, hogy szükség van ránk. A lényeg, hogy bármekkora képtelenség is: még mindig itt vagyunk. :-)a többi pedig jött magától: (ami nincs itt, azt a weboldalunkon megtaláljátok!)

Designing a logo for your own company is like a self-knowledge training. Objectively look at on something you are deeply in - is almost impossible. I do not know what happened this year, but suddenly I realized that our corporate identity is not so good. All of our current problems and thoughts were on the website to illustrate the wonderland we create. This is absurd. How could the everyday life illustrate the dream world? To be honest, since we started, I never had enough time to think it over and put the right things together. The constant rush and the fact that we give insight into our daily lives began to take the focus from the essence. It was too much of the office life and production. But now something has happened: with the first drawing, I made perfectly expressed what we really are doing.
We balance on a bicycle over rationality without a safety net under and just miracle keeps us on the rope. …or maybe the fantastic feeling that you need us? The craziest point is that we are still here, still doing our job, eight years ago. :-) You can see the rest of the pictures on our website!