An Imaginary Christmas • Képzeletbeli karácsony





Christmas lights seem to like blending with office lights. The morning, the afternoon and the evenings are melting away in this strange winter darkness. Time is liquid, everything is infinite. In the background, the voice of the arrival of e-mails is constant and monotonous like rain outside but is much cheerful. There is only a week left. Ljubljana, Prague, Madrid, Edinborough, Moscow, Paris ... words flash on the screen and it is difficult to realize how far the Marbushka games will travel. It's unbelievable that how many of you keep us in your minds and how many children and adults this year will find Marbushka game under the Christmas tree. Surely I’m much more excited than they are! The year is about to end, but it's hard to say good-bye. Somehow, this was how Cinderella felt when she had to leave the ball at midnight. We can not be around every Christmas tree to see the happy faces, but how good it would be! I imagined the scene, here you can see in my pictures.
It is difficult to let this year go, which was very special in every aspect. Marbushka got a new “outfit” and Six new games. Our newly released four dolls arrived in embossed gift boxes and accompanied by personal tales. The second edition of the recipe books was released this year to make sweeter the rest of the year. It is time for us to slow down and make our own Christmas special too. Thank you for your attention and support that has been with us throughout the year! We wish you a wonderful holiday!





A karácsonyi fények még összemosódnak az irodai monitorok fényével. Összefolynak a reggelek, a délutánok és az esték ebben a furcsa téli sötétségben. Az idő cseppfolyós, minden olyan végtelen. A háttérben az e-mailek érkezését jelző hang állandó és monoton mint odakint az eső, csak sokkal vidámabb. Már csak egy hét van hátra.  Ljubljana, Prága, Madrid, Edinborough, Moszkva, Párizs… szavak villognak a képernyőn és nehéz felfogni, hogy mekkora távolságokat jelentenek. Hihetetlen, hogy ennyien gondoltok ránk a világ minden pontján és szinte felfoghatatlan, hogy idén hány fa alatt lapul majd Marbushka ajándék. Ha lehet jobban izgulok, mint azok, akik kapják. Az év lassan lezárul, de nehéz elbúcsúzni. Valahogy így érezthette magát Hamupipőke, amikor éjfélkor távoznia kellett a bálból. Sajnos nem lehetünk ott minden fa körül, hogy lássuk az arcokat, de valahogy így képzelem, mint a fotókon láthatjátok.
Nehéz elengedni ezt az évet, mert minden szempontból különleges volt. A Marbushka új ruhát kapott és HAT új játékkal lett gazdagabb. Az újonan megjelent babáink díszdobozban és mesével érkeztek mint a négyen. A receptkönyvek idén megjelent második kiadása nálunk is előkerül hamarosan, hogy megédesítse az év hártalévő részét. Ideje, hogy lelassítsuk az időt és ünnepivé varázsoljuk a lelkünket. Köszönjük a figyelmeteket és támogatásotokat ami egész évben végigkísért minket! Boldog ünnepi készülődést és meseszép Karácsonyt kívánunk mindenkinek!