tervek • plans














Nekünk már elkezdődött az iskola, így lett egy kis időnk átgondolni, hogy milyen teendők várnak ránk még idén. Azt megállapítottuk, hogy a Cirkusz biztosan nem készül el a második születésnapunkra, ahogyan eredetileg terveztük. Sajnos csak októberben lesz kész. Mentségünkre legyen mondva, hogy most szembesültünk vele először, hogy milyen hosszú is tud lenni egy nyári szünet. :-) Addig viszont az illusztrációkat árulni fogjuk a weboldalunkon, várhatóan szeptembertől. Az iskolai évkezdéssel együtt elkezdődik a szülinapi zsúrok hosszú sora, így egy pár aprósággal, hasznos ötlettel előre készültem. Már a következő bejegyzés is erről fog szólni. Hónapokkal ezelőtt ígértem öltöztető babát a porcelán baba helyett... Igaz, ha jól megnéztétek a cirkuszos illusztrációkat, a légtornász lány figurájában már teljes egészében visszaköszönt. Az eredetinek teste azóta sincs, viszont felkerült a listámra egy varrótanfolyam. :-)
A papír baba mostantól készül. A karácsonyi kitűzőket is leporolom hamarosan....és persze a kiállítás is közeleg... Nem felejtettem el!

The school has already begun, therefore we have time to think about our remaining roles. I'm sorry to say, that the Circus game surely could not be completed until the Marbushka's second birthday...but (hopefully) will be ready in October. Until then, the illustrations will be available on our website (from september).
With starting the school, a long series of birthday parties began, that's why I created tiny presents and helpful DIY ideas. In my next note you can check. In addition, I have a plan to create a paper doll, and refresh the christmas pin badges.....and my exhibiton is coming!