Instagram: family album





Egyre hosszabbak az árnyékok a füvön és ez biztos jele annak, hogy mindjárt vége a nyárnak. Lassan kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy az idő kisiklik a kezem közül. Bizonyos fokig érthető is, hogy ilyen gyorsan peregnek el a hetek, hiszen olyan sok minden történt velünk a nyáron. Voltak olyanok amiket csak túlélni akartuk de volt néhány csodás, inspiráló hét is ami mindenért kárpótolt. 

Van egy új családtagunk is. :-) Dana jövetele egy gyors, kissé talán megfontolatlan döntés eredménye és a jelenléte ugyan nem segít a pihenésben, de terápiás szempontból nagyon sokat használ nekük. Emma betegségekor rengeteg gondoskodás halmozódott fel bennünk amit halálakor magunkba kellett zárnunk. Most jó, hogy van valaki akinek szüksége van rá, mert már nagy teher volt cipelni.
Soha nem volt fajtiszta kutyám így nap mint nap elbűvöl Dana tökéletessége és a vele született intelligenciája. Szerencsére sok Emmához hasonló vonása van, így kicsit őt is visszakaptuk ragaszkodásában, és nem utolsó sorban a közléskényszerében. :-)

Ez a néhány fotó lett az esszenciája ennek a nyárnak amik Instagrammal "meghamisítva" tökéletesen igazak lettek.
Remélem nektek is csodás nyaratok volt, élvezzétek ki amíg tart!




The shadows are getting longer on the grass, and this is a definite sign that summer will soon be over. I’m slowly getting used to the thought of time slipping through my fingers. To some degree it’s understandable that the weeks run by so quickly, since so much has happened to us this summer. Some things we just wanted to survive, but we had some wonderful, inspiring weeks that made up for it all.
We have a new family member, too. :-) Dana’s arrival was the result of a fast and perhaps slightly reckless decision, and though her presence does not help us to rest, in a therapeutic sense she benefits us greatly. During Emma’s sickness, lots of caring had welled up inside of us, which we had to lock up in ourselves when she died. Now it’s good that someone needs it, because it was a big burden to carry.
I have never had a purebred dog before so day after day I am fascinated by Dana’s perfection and natural intelligence. Luckily she has lots of characteristics similar to Emma, so we got her back a little, too, through her affection and of course her compulsion to communicate. :-)

These few photos, „faked” with Instagram but completely true, became the essence of this summer.
I hope you had a wonderful summer as well, enjoy it while it lasts!